Despre Noi

Bine ați venit la Vila Călimănel

Bine ați venit la Vila Călimănel

VILA DIN CENTRUL DORNEI

Situată în inima Dornelor, Vila Călimănelreprezintă un refugiu de o eleganță rafinată în mijlocul acestui peisaj montan spectaculos. Fiind amplasată în centrul Dornei, facilităm accesul rapid și convenabil către cele mai frumoase atracții ale regiunii, de la trasee montane pitorești la mici sate autentice și obiective turistice culturale. Indiferent dacă sunteți în căutarea aventurilor în aer liber sau a relaxării într-un cadru natural impresionant, locația noastră vă oferă posibilitatea de a explora și de a vă bucura de toate minunile pe care Dorna le are de oferit.

POVESTEA VILEI CĂLIMĂNEL

Povestea noastră începe în anul 2021

Vila Călimănel a fost descoperită și achiziționată cu pasiune de către familia Mihali, care a văzut în ea un potențial adormit, gata să fie readus la viață. Inspirându-se din frumusețea locației și din istoria ei încărcată de mister, au început un proiect îndrăzneț de renovare și transformare.

Prima etapă a fost restaurarea unei vechi săli, care a fost transformată cu măiestrie într-un restaurant rafinat și primitor.

Următorul pas a fost renovarea și modernizarea camerelor vechi, transmutându-le în spații spațioase și confortabile, unde oaspeții să se poată relaxa și odihni.

Finalmente, terasa a fost transformată într-un restaurant fermecător, oferind o priveliște deosebită a peisajului montan și fiind locul ideal pentru a savura preparate de exceptie sau a admira răsăritul sau apusul soarelui în compania celor dragi.

 

Astăzi, Vila Călimănel strălucește ca un simbol al ospitalității și eleganței, oferind oamenilor un refugiu de liniște și frumusețe în mijlocul naturii. Istoria sa este acum legată de pasiunea și angajamentul familiei Mihali, care au transformat-o într-un loc de întâlnire și bucurie pentru toți cei care îi trec pragul.

Povestea Continuă...
Enjoy Your Stay At The Hotel

Spend your comfortable holiday in the heart of the beautiful modern city

0
Premium Rooms
0
Studio Rooms
0
Deluxe Suites
0
Luxury Penthouse
Extraordinary Accommodations

Choose Your Apartment Type

Luxury Penthouses
Art Apartments
Modern Studios
Close
× Contactează-ne!